Activiteiten

Onze activiteiten omvatten:

 

Projectacquisitie; voor eigen rekening of namens een opdrachtgever acquireren wij locaties voor het plaatsen van windturbines of solarpanelen. Uitgangspunt is rendement, niet iedere locatie heeft voldoende te bieden aan wind, zon of subsidies.

 

Projectontwikkeling; samen met onze partners ontwikkelen wij windenergie in lijnopstelling of windparken en solarenergie. Dit doen wij voor eigen rekening of in opdracht.


Exploitatie; samen met onze partners exploiteren en managen wij de door ons voor eigen beheer ontwikkelde energieprojecten.


Bemiddeling; door onze aanwezigheid in de markt van windenergie en solarpower komen wij in aanraking met partijen die projecten hebben ontwikkeld en daarbij een financierder of investeerder zoeken. Wij zijn ook in contact met partijen die in deze duurzame vormen van energieopwekking willen investeren en vaak als belegging in hun portfolio wenst op te nemen. Op een gedegen en passend discrete manier realiseren wij de contacten en streven hierbij naar een transactie die voor een ieder passend is.


ROOK Real Energy is een zusteronderneming van ROOK Real Estate en ROOK Outdoor Media.

 

Bezoek ook eens..Communicatie-advies
en projectmanagement


Concessies en exploitatie


Locatie-acquisitie,
bedrijfsmakelaardij
en ontwikkeling